profilJeg er født i 1962, gift med Bo siden 1984 og mor til fire voksne børn.

1½ år på sygeplejeskole har givet mig en nyttig indsigt i menneskets anatomi og fysiologi. Pædagoguddannelsen, som jeg tog i en moden alder, har forsynet mig med en grundlæggende viden om børns udvikling og grundlag for trivsel. Som pædagog blev jeg meget optaget af relationen og det, der sker såvel i som i mellem mennesker. Derfor valgte jeg at dygtiggøre mig på dette felt gennem en uddannelse til psykoterapeut. Senere supplerede jeg med en et-årig efteruddannelse til spædbarnsterapeut ved Inger Inger Poulsen og Inger Thormann.

Jeg er optaget af den neuroaffektive tilgang til psykoterapi og afsluttede den 1-årige efteruddannelse hos Susan Hart og Marianne Bentzen i 2014. Kort sagt handler det om at skabe forbindelse mellem kropssansninger, følelser og tanker.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi danner teoretisk ramme for den efteruddannelse, som jeg er i færd med og som hedder Theraplay og som bygger på principperne: omsorg, engagement, struktur og udfordring. En metode der via leg i trygge relationer styrker barnets evne til at regulere sig selv følelsesmæssigt.

I terapien tager jeg udgangspunkt i relationen og lægger vægt på en ligeværdig dialog, tillid og kontakt. Jeg mener, at det er grundlaget for, at vi kan udvikle os og styrke vores egen oplevelse af at være et unikt, levende og ansvarsbevidst menneske.

Desuden gør jeg brug af min psykologiske indsigt og den ballast, jeg har med mig gennem bearbejdning af egne livstemaer. Jeg modtager supervision af en erfaren terapeut og underviser.

Det kristne livs- og menneskesyn er mit personlige grundlag.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen, Ps-foreningen (professionel §54 støtteperson) og HSP-foreningen (det særligt sensitive karaktertræk)

Kontakt mig.